maandag 27 januari 2020

200% loon

Op mijn werk lopen we een beetje achter. Om deze achterstand weg te werken zijn we gevraagd om extra te werken. Deze extra uren zouden we normaal gesproken in tijd voor tijd krijgen. Echter heeft iedereen zoveel overuren gemaakt dat de uren nauwelijks op te maken zijn.

200% loon

Om ons toch te compenseren voor de uren gaan we ALLE overuren 200% uitbetaald krijgen. Natuurlijk, je betaalt belasting, maar hey, het is toch mooi meegenomen! De overuren worden de komende drie weken gemaakt. In maart krijgen we deze uitbetaalt. 

Ik ben heel benieuwd. Het is pittig om een lange periode achter elkaar veel te werken, maar je doet het toch samen. Als iedereen iets doet, voelt het minder zwaar dan dat je het gevoel hebt dat jij alles moet doen. 

Wat ik met het extraatje ga doen weet ik nog niet. Ik denk dat ik het totdat ik een concreet plan heb gewoon op mijn spaarrekening zet. 

Binnenkort wil ik gaan beginnen met - kleine bedragen te - beleggen. Misschien kan ik deze 200% uitbetaling als "startkapitaal" gebruiken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Terug van vakantie, beginnen met verkoop kraamcadeautjes

We zijn weer terug van vakantie. Wat was het heerlijk, lekker rustig en fijn bijgekomen. Ik heb weer nieuwe energie en dat komt mooi uit, wa...