De baan waarop ik solliciteerde werd hem niet

By Groene Glitter - december 07, 2018

Helaas. Ik had tijdens het gesprek totaal geen klik met de leidinggevende van het bedrijf. Ik voelde me ook absoluut niet op mijn gemak.

Dit is natuurlijk niet goed. Waar het aan lag? Geen idee, maar de klik was er niet en dat stelde me niet gerust.

De functie daarentegen leek me geweldig, maar als de rest niet mee zit.. Helaas!
Nu ben ik er enerzijds wel teleurgesteld in, omdat ik erg gehoopt had dat het iets zou worden, maar aan de andere kant kan ik nu weer rustig doorkijken en heb ik een vast contract op mijn huidige werk achter de hand.

Wordt wederom vervolgd.

  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat goed dat je afgaat op je eigen gevoel! En jammer dat het zo is gelopen. Groetjes Puckie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo iedereen, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? AM Mevr. Coww Iviey, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik meegezogen in een slechte financiële situatie en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financiële situatie, mijn bank weigerde me een lening te geven, dus ik had geen andere keuze dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, hoopte een lening te krijgen totdat ik een online bericht had gevonden. De boodschap was een gedeeld getuigenis van de heer Torrie uit Charleston States, die getuigt van hoe hij $ 50.000 ontving van {Brandomic Cash Service}. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Brandomic cash Inc Service. via e-mail: (brandomic.cash@gmail.com) contact in de mail, mijn onbeveiligde leningaanvraag van $ 230.000 werd goedgekeurd binnen 72 uur na mijn verzoek en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

    Ik wil mijn diepe dankbaarheid uiten en de leningzoekers ook adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met het enige doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus je moet voorzichtig en waakzaam zijn. Als u een lening nodig hebt, raad ik u aan om de merk Cash Inc Service te gebruiken. U kunt het bedrijf per e-mail contacteren: (brandomic.cash@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen

Too good to go - anti verspilling

Een app die mijn aandacht heeft getrokken is Too Good To Go . Hierin kunnen supermarkten, bakkers, hotels, restaurants etc. aangegeven dat z...