donderdag 14 februari 2019

Zaterdag bruiloft en cadeau

Zaterdag trouwt een vriendin van mij van de middelbare school. Al 16 jaar zijn we vriendinnen. Op ons 12e kwamen we bij elkaar op school en het klikte meteen! Het gekke was wel dat zij op het VWO zat en ik op HAVO, maar op een of andere manier smolt dat allemaal samen bij ons op school.

Afijn, ze trouwt zaterdag en ik vind het spannend. Klinkt gek, maar ze is de eerste vriendin die trouwt en dat vind ik echt een dingetje. Haha!
Op het cadeau heb ik lang moeten nadenken, want het liefst willen ze geld, maar een enveloppe vind ik écht te afgezaagd.

Op zoek naar een alternatief kwam ik een "geldboom" tegen. Een echt boompje met "blaadjes en bloemetjes" gevouwen van briefjes geld. Dat leek me nog eens leuk en origineel. In de loop van de tijd briefjes van €5 gespaard en morgen ga ik hem in elkaar knutselen.
Het vergt denk ik wat oefening, dus ik oefen eerst met gewone papiertjes.

Ik hoop dat het lukt en dat de bruiloft een geweldig feest mag worden <3

1 opmerking:

  1. Wat grappig een heus geldboompje! Een mooie manier om aan de wens van je vriendin tegemoet te komen en toch wat leuks te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Thuiswerkvergoeding deel 2

 In een eerdere post deelde ik dat ik €2,50 netto per dag krijg aan thuiswerkvergoeding. Dit is nog steeds het geval.  Nu heb ik iets meer i...