Zaterdag bruiloft en cadeau

By Groene Glitter - februari 14, 2019

Zaterdag trouwt een vriendin van mij van de middelbare school. Al 16 jaar zijn we vriendinnen. Op ons 12e kwamen we bij elkaar op school en het klikte meteen! Het gekke was wel dat zij op het VWO zat en ik op HAVO, maar op een of andere manier smolt dat allemaal samen bij ons op school.

Afijn, ze trouwt zaterdag en ik vind het spannend. Klinkt gek, maar ze is de eerste vriendin die trouwt en dat vind ik echt een dingetje. Haha!
Op het cadeau heb ik lang moeten nadenken, want het liefst willen ze geld, maar een enveloppe vind ik écht te afgezaagd.

Op zoek naar een alternatief kwam ik een "geldboom" tegen. Een echt boompje met "blaadjes en bloemetjes" gevouwen van briefjes geld. Dat leek me nog eens leuk en origineel. In de loop van de tijd briefjes van €5 gespaard en morgen ga ik hem in elkaar knutselen.
Het vergt denk ik wat oefening, dus ik oefen eerst met gewone papiertjes.

Ik hoop dat het lukt en dat de bruiloft een geweldig feest mag worden <3

  • Share:

You Might Also Like

1 reacties

  1. Wat grappig een heus geldboompje! Een mooie manier om aan de wens van je vriendin tegemoet te komen en toch wat leuks te geven.

    BeantwoordenVerwijderen

Minder zin in zoet. En waarom dat positief is

Geen suiker. Ik vond het lastig. Altijd had ik trek ik chocola en snoep. Of vlaai. Of of of. Een tijd geleden heb ik een challenge gedaan. E...