Resultaten: 1 maand geen toegevoegde suikers eten

By Groene Glitter - december 06, 2019

In de zomer deed ik al een challenge met mezelf. Ik zou een maand geen toegevoegde suikers eten en het resultaat delen. Nu is dat laatste er nog niet van gekomen, dus dat doe ik nu.

Etiketten lezen

Ik heb het geluk dat ik bijna alles zelf maak en dat ik precies weet wat er in mijn eten zit. Op het dingetje na wat ik kant-en-klaar kocht, hoefde ik bijna geen etiketten te lezen. 
In totaal heb ik 9 etiketten gelezen. En eerlijk is eerlijk. Ik schrok me wild hoeveel suiker er in bepaalde verpakkingen zit. 

Resultaat

Toen ik zag hoeveel suiker er in zat, heb ik dat product niet gepakt. 

Het resultaat: ik werd steeds fitter en mijn huid werd ook steeds beter. Ik kijk nog steeds op verpakkingen nu, maar niet zo streng meer als in de zomer. En ach: af en toe een frietje met ketchup kan best.

  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Fijn dat je een positief effect zag. Dat werkt toch motiverend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Minder zin in zoet. En waarom dat positief is

Geen suiker. Ik vond het lastig. Altijd had ik trek ik chocola en snoep. Of vlaai. Of of of. Een tijd geleden heb ik een challenge gedaan. E...