woensdag 9 januari 2019

Cadeaubon, maar geen wensen

Voor kerst kreeg ik van mijn werkgever een keuzebon. Hier kan ik bij verschillende websites dingen bestellen voor een bepaald bedrag.

Heel lief en attent natuurlijk, het probleem is dat ik zelf geen wensen heb (buiten een goede camera dan). Dus ik zit te twijfelen wat ik met de bon doe, omdat het best een groot bedrag is.

Zelf dacht ik aan 2 dingen. 1: ik bewaar de bon en als ik iets nodig heb, bestel ik iets. 2: mijn vader is bijna jarig en mijn broer gaat binnenkort samenwonen en ik bestel iets voor hen.
Nu is het natuurlijk zo dat optie 1 redelijk aantrekkelijk is, maar wie zegt dat ik iets nodig heb het aankomende jaar (bon is een jaar geldig)?

Wat zou jij ermee doen?

6 opmerkingen:

  1. Cadeau kopen voor vader of voor broer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik doneer ze aan de voedselbank :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zou ook het gebruiken voor je broer en vader en eventueel het geld wat je ervoor had gereserveerd sparen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kado's voor je vader en broer ervan kopen, het geld wat je daarvoor gereserveerd had apart zetten voor de aanschaf van je gewenste fototoestel.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Cadeautjes voor kopen vind ik een goed idee! Groetjes, Anne-Marie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kijken of je deze bon kan inwisselen voor een cadeaubon van een winkelketen. Zo heb ik nu € 25,- te besteden bij de HEMA waar ik mijn vleeswaar haal. En daar kan je ook eventueel cadeaus halen voor je broer en vader.

    BeantwoordenVerwijderen

Nieuwe strategie

De afgelopen tijd hebben wij enorm weinig geld uitgegeven. Daardoor hebben we veel overgehouden om te beleggen. Nu is dat natuurlijk een hel...