donderdag 13 augustus 2020

Spaardoel 2020 bereikt

 Met het salaris van juli heb ik mijn spaardoel voor dit jaar bereikt. Het was eigenlijk de bedoeling dat het pas in december zou halen, maar toen begon de huidige situatie. 

Wat mijn spaardoel was? Het maximale belastingvrije spaargeld (iets meer dan €30.000) op mijn rekening te hebben. Doordat onze grote reis niet doorgaat (als ook weekendjes weg, uit eten en bijv. theater) heb ik veel meer kunnen sparen. Wat natuurlijk hartstikke logisch is. 

Het geeft een fijn gevoel om genoeg achter de hand te hebben mocht er iets gebeuren. 

Normaalgesproken haalt mijn werkgever mijn zorgpremie van mijn salaris af (mijn werkgever is trouwens dezelfde zorgverzekeraar als waar ik aan betaal ;)). Maar ik ga nu weer voor het eerst in jaren mijn premie in een keer betalen voor het einde van het jaar. Zodat ik door die betaling al een deel geld van mijn rekening haal. 

Andere echt grote uitgaven heb ik (en hebben we) nog niet gepland. De tijd zal leren of mijn geld net zo snel stijgt als in de eerste helft van 2020! 

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd! Een mooie mijlpaal. De vraag is, wat wordt je volgende mijlpaal?

    BeantwoordenVerwijderen

Spaardoel 2020 bereikt

 Met het salaris van juli heb ik mijn spaardoel voor dit jaar bereikt. Het was eigenlijk de bedoeling dat het pas in december zou halen, maa...