Sprakeloos. En dat ben ik niet vaak!

By Groene Glitter - november 01, 2017

Écht bizar. Zo moet ik beginnen.
Zoals jullie misschien wel weten heb ik - ook - op de hotelschool gezeten. Mijn gastronomische interesse was daarmee gewekt. Niet dat we de hele dag gingen koken of eten, nee absoluut niet. Het was juist een hele economische opleiding met een klein deel op gastronomie gericht.

Nu heb ik tijdens deze opleiding één keer in een sterrenrestaurant gegeten. Dit was echt zo'n enorme ervaring. Ik had dit toen met het een of ander gewonnen en ik ging bij mijn favoriete chef Sergio Herman eten. In Oud Sluis ***.

Ik heb wel eens tegen mijn schoonmoeder gezegd dat ik nog wel eens in een sterrenrestaurant zou willen eten, maar dat ik er absoluut het geld niet voor over heb. Afgelopen maandag belde ze me dat ze een verrassing voor me had...

Ik ga samen met mijn schoonmoeder uit eten in een sterrenrestaurant over 3 weken! Zomaar. Dit is zo'n enorm cadeau. Wauw. Ik kijk er nu al zoveel naar uit en de voorbereiding is ook zo leuk. Wat zal ik aandoen? Hoe doe ik mijn make-up? En mijn haar dan?!

Zoals je merkt: de voorpret is al begonnen!

  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat geweldig van je schoonmoeder!
    Geniet alvast van de voorpret :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk en zij zal het ook wel geweldig vinden anders kom je niet met zo'n cadeau

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...