Zonde om weg te gooien

By Groene Glitter - januari 22, 2018

Gisteren belde een collega mij op met de vraag of ik geïnteresseerd was in een groentepakket, want zij zou gaan uit eten en het pakket zou maar tot gisteren goed zijn.

Ik stond perplex. Ook al is de datum op de verpakking verstreken, dat hoeft nog niet te betekenen dat het meteen slecht zou zijn. Dit legde ik haar uit. Maar zij wilde het per se komen langsbrengen, want zij ging het niet meer maken.
Vanmorgen keek ik in de verpakking en alle groenten zagen er nog perfect uit. Dit was ook precies wat ik verwacht had. En als groenten een plekje hebben, tja, dan snijden we dat gewoon weg! Wij wel, blijkbaar veel anderen niet.

Vanavond maken wij dus dankbaar gebruik van dit pakket van collega. Het zou een pakket zijn voor 4 personen, dus daar kunnen we weer heerlijk 2 dagen van eten!


  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ongelofelijk dat mensen niet verder kijken dan de houdbaarheidsdatum. Wel weer goed dat ze het dan weggeven ipv weggooien :).

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...