Al onze aangevraagde vakantiedagen zijn goedgekeurd!

By Groene Glitter - december 16, 2017

Een unicum: mijn vriend en ik hebben in 2018 dezelfde vakantiedagen aangevraagd en het is gelukt: we hebben alle dagen die we gevraagd hebben vrij gekregen. Gewoon 5 weken samen vakantie! Dat is nog nooit voorgekomen, dus hier moeten we van gaan genieten.

Nu is het zo dat we de week voor Pasen vrij hebben, een week in juli en 3 weken in september/oktober.
Alleen voor de vakantie in juli hebben we al plannen. Dan gaan we namelijk naar Bosnië zoals eerder beschreven. Voor de rest van de vakanties hebben we nog geen plannen. Wellicht gaan we een paar dagen weg of gokken we op een last minute om te gaan duiken of mountainbiken, maar het zou ook zomaar kunnen zijn dat we lekker thuis blijven om wat noodzakelijke klusjes te doen.

We hebben in ieder geval nog tijd om erover na te denken, maar ik ben gewoon zo blij dat we 5 (!) hele weken samen hebben.

Hebben jullie al plannen voor de vakanties volgend jaar?

 • Share:

You Might Also Like

3 reacties

 1. Wat gaaf! Een rondje IJsselmeer fietsen? is nog altijd een grote wens van mij.
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vakantie wel aangevraagd. Maar nog niets toegekend. Maar heerlijk voor jullie samen vakantie. Zo hoort het eigenlijk ook hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn zeg! Ik kan me voorstellen dat je je daar helemaal op kunt verheugen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...