Mijn "nieuwe" e-reader is er! Mega goede service!

By Groene Glitter - november 23, 2017

Laatst gaf ik al aan dat mijn e-reader kapot is. Jammer, maar elektrische apparaten gaan nou eenmaal wel eens kapot. Ik had hem nog geen twee jaar, dus ik had nog garantie. Echter was er een probleem.. ik kon mijn bonnetje nergens, echt nergens, meer vinden.

Een beetje bedroefd nam ik contact op met het bedrijf waarvan mijn e-reader was of ze alsnog iets voor mij konden betekenen. In eerste instantie gaven zij aan dat ik echt een bonnetje nodig had voor garantie, dus ik had me er al bij neergelegd.
Een paar dagen later kreeg ik een bericht of ik misschien mijn accountgegevens kon doorgeven, want dan konden ze wellicht nog iets voor mij betekenen.

Ik gaf de gegevens door en ze konden iets voor me betekenen! Ze zagen dat ik mijn e-reader voor de eerste keer had aangezet op 29 januari 2016, dus dat dit zeker nog binnen de termijn viel. Ze zouden mij een ophaalbericht sturen via PostNL en alle verzendkosten kwamen voor hun rekening. Een beetje sceptisch stuurde ik mijn e-reader op en gisteren werd de nieuwe - gereviseerde - e-reader bezorgd!
Hij is echt als nieuw en hij werkt perfect. Dit bedrijf krijgt van mij echt een warme douche. Wat een ongelofelijke service, ondanks mijn eigen stomme fout!

Natuurlijk heb ik meteen boeken erop gezet en ik ben lekker gaan lezen. Goh, wat had ik dit gemist. Heeft iemand nog leuke aanraders voor boeken?

 • Share:

You Might Also Like

4 reacties

 1. Ken Follet, Karen Grissom, Jenna Blum en Dan Brown. Prachtig geschreven boeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ik aan het begin maar denken dat het over zo'n e-reader ging die je van je bank krijgt.... hahaha.
  Goede service. Wel jammer dat je het desbetreffende bedrijf niet noemt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha :) over het bedrijf wil ik nog een aparte blogpost maken met tips waar je op moet letten bij de aanschaf van een E-reader!

   Verwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...