Bonnenboekje met diensten als cadeautje

By Groene Glitter - november 11, 2017

Laatst was mijn zwager jarig. Hij is echt iemand die letterlijk alles al heeft en ook altijd alles koopt wat hij wil hebben. Voor zo iemand is het dus erg lastig om een cadeautje te vinden.

Ineens kreeg ik een slim plan. We maken een bonnenboekje met diensten voor hem die we aanbieden. Niet het leukste cadeau misschien, maar wel praktisch voor hem.
Nu hebben zij (hij en mijn schoonzus) ook een zoontje, dus die wilden we er ook bij betrekken.

We hebben de volgende bonnen gemaakt, die hij kan inzetten in overleg:
1x een luxe lunch bij ons thuis
1x oppas bij ons thuis
1x oppas bij hen thuis
1x naar een voetbalwedstrijd naar keuze

De oppas is meer zodat ze geen betaalde oppas moeten "inhuren", want ze voelen zich vaak bezwaard om iemand van familie te vragen.
Hij vond het een erg leuk en origineel cadeau, gelukkig.

We hadden eigenlijk meer "bonnen" willen maken, maar het kan ook snel teveel worden.
Hebben jullie wel eens zo'n cadeau gegeven?

 • Share:

You Might Also Like

2 reacties

 1. Leuk idee maar die voetbalwedstrijd naar keuze kan flink in de papieren lopen. In de familie is iedereen fan van Ajax of Feyenoord. Nu krijgt man wel eens kaartjes via zijn werk maar anders is het vrij duur.
  Wij hebben daar ook wel last van dat mensen (die dichtbij ons staan) alles al hebben of geen wensen hebben. Dan geven we ook graag een belevenis. Zo kreeg beste vriend van man een motor cursus om (veiliger) te rijden in de grote stad. Een goede vriendin krijgt een etentje (gewoon een pizza of iets in een lokaal tentje) en een ladies night in de bios. Oppassen en koken voor iemand doen we al regelmatig en dan vind ik het een beetje lastig om het ineens al cadeau te doen.
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee, ik lees zoiets vaker en heb het zelf ook een keer gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...