Nieuwe auto

By Groene Glitter - oktober 16, 2017

Op vrijdag de 13e hield onze auto ermee op. Vriend ging "even" onder de auto kijken en belde de garage op. Spijtig genoeg zou dit grapje ons tussen de €2500 en €3000 gaan kosten. Dat was ons oude autootje uit 2001 niet meer waard vonden we.

De hele zaterdag hebben we alle dealers hier in de buurt afgezocht. Niks in onze prijsklasse en ook niets wat we mooi vonden. Uit pure wanhoop gingen we op internet zoeken bij dealers in de dorpen in de buurt. Daar stonden ook maar matige auto's, maar 1 viel ons wel op. Mooi model, te gekke kleur en hij had alle opties die we wilden. En nog mooier: hij viel in ons budget! We waagden de gok en gingen kijken.

Wauw, wat een te gekke wagen. Omdat dit onze enige kans op slagen was, maakten we een proefrit. Op slag verliefd en... verkocht! Vanaf morgen zijn wij de eigenaars van een prachtige, zeer luxe uitgevoerde Suzuki SX4 in de kleur metallic sunlight copper. Een soort kleine mpv, een terreinwagenlook en mega luxe uitvoering. Altijd dealeronderhouden en.. gewoon geweldig. We hebben een flinke duit in het zakje moeten doen, maar we hopen dat deze auto minstens 8 tot 10 jaar meegaat!  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Mooie auto hoor. Op een oude auto is zoveel geld niet waard aan onderhoud. Vriendlief rijdt zijn auto helemaal op. Kleine reperaties en normaal onderhoud doen we wel maar deukje en krasjes ectera bij laten werken doen wij niet meer. (In de randstad knallen ze zo op vriendliefs auto, schade bumper, spiegels ectera)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie auto zeg! Bijzondere kleur ook, maar ik vind het wel iets hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...