Lees de etiketten, maar check ook de inhoud! + goede service

By Groene Glitter - oktober 30, 2017

Tip van de dag! Mijn vriend is super allergisch voor garnalen. Ik let daarom erg goed op verpakkingen en ingrediënten. Afgelopen zaterdag kwamen mijn ouders gourmetten en ik koop dan altijd vlees, vis en los garnalen. 


Bij onze Jumbo hebben ze ook een verse vis afdeling waar je je vis in emmertjes kunt laten scheppen. Daar kies ik altijd voor de kabeljauw in honing-mosterdsaus, omdat ik weet dat daar niks van garnalen in zit. 

Thuis wilde ik de inhoud van het emmertje alvast in een leuk schaaltje doen, maar wat schetste mijn verbazing: er zaten garnalen in! Toch nog maar eens het etiket bekeken: nee, er horen hier geen garnalen in te zitten. Omdat ik geen tijd meer had om terug te gaan naar de winkel, besloot ik via Facebook een bericht te sturen om door te geven dat er garnalen in zitten. Gewoon informatief, zodat ze of het etiket aanpassen, of dat ze het erbij vermelden, want ik kan me niet voorstellen dat mijn vriend de enige is met een allergie. 

Tot mijn grote verbazing kreeg ik direct een bericht terug met duizend maal excuses en als ik me zou melden bij de servicebalie dat ik dan mijn geld terug zou krijgen. 
Zij zouden er ook direct een melding van gaan maken. 

Goede service en goed opgelost, maar blijf altijd etiketten checken!

  • Share:

You Might Also Like

0 reacties

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...