Het kleine gebaar dat geven heet

By Groene Glitter - oktober 20, 2017

Wij hadden een koelkast in de schuur. Als backup voor als degene in huis kapot zou gaan. Maar ja, we hebben ook plek nodig in de schuur. In eerste instantie wilden we de koelkast verkopen, maar hij is wel wat verouderd, koelt niet meer tot het maximale en heeft voor ons goed dienst gedaan.

Gisterenavond nam ik het besluit. We zetten de koelkast op de weggeefhoek. Ik hoef er geen zielige verhalen bij, dus aangegeven dat mensen alleen mee konden doen als ze schreven meeloten of lootje graag. Wonder boven wonder hield iedereen zich eraan.

Na een uur waren er al 33 reacties gekomen. Ik besloot maar direct te loten, want anders is het niet meer te overzien :)
De winnares was erg dankbaar dat ze gewonnen heeft en komt de koelkast morgen (als het goed is) ophalen.

Ze gaf zelf al aan dat zij hem goed kan gebruiken, omdat die van haar net dezelfde dag de geest had gegeven. Het moest zo zijn! Blij dat ik toch heb besloten hem weg te geven.

 • Share:

You Might Also Like

2 reacties

 1. Wat een goede oplossing en zo kun je ook nog iemand ene plezier doen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad. Mevrouw die de koelkast kwam ophalen was er erg blij mee, dus ik ben blij dat hij goed terecht is gekomen.

   Verwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...