Hele grote eer: gevraagd als ceremoniemeester

By Groene Glitter - oktober 19, 2017

Wauw. Wauw. WAUW. Voor sommigen misschien heel normaal en voor anderen ver van hun bed show, maar wauw. Vrienden van ons gaan volgend jaar trouwen en ze hebben MIJ, jawel MIJ, gevraagd om hun ceremoniemeester te zijn. Ik voel me ZEER vereerd. Of ik het had aan zien komen: absoluut niet. Ga ik het doen?! JAZEKER.

Ik had al sinds we het weten aangeboden om ze te helpen met alles voor te bereiden, dingen te regelen en meer waar ontzettend veel tijd in gaat zitten. Daar waren ze erg dankbaar voor en we moesten binnenkort maar eens samen gaan zitten om te kijken wat het budget is, wat ze willen en dat soort aanverwante zaken.

Puntje bij paaltje: of ik het zie zitten om hun ceremoniemeester te zijn? Vol ongeloof keek ik vriend aan. Bijna in tranen heb ik geantwoord dat ik dat graag wil zijn voor hen.
Eerst gaan de vrienden de datum vastleggen en daarna kom ik in beeld. Ik zal fungeren als een soort assistent weddingplanner en ceremoniemeester. NU AL ZIN IN.

Excuses voor mijn mega blijde post, maar ik vind het gewoon super tof!


  • Share:

You Might Also Like

2 reacties

  1. Haha, gaaf dat je al zoveel voorpret ervan hebt. Geniet ervan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Ineke, we zijn nu al druk bezig met alles. Erg leuk om dit te doen voor vrienden!

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...