Gratis genieten met bloemen en chocolade

By Groene Glitter - oktober 25, 2017

Afgelopen dinsdag heeft mijn vriend onze nieuwe auto opgehaald. Ik kon er niet bij zijn, helaas. De auto rijdt heerlijk en we zijn er nu al blij mee.
Toen mijn vriend bij de dealer wegging, kreeg hij nog een prachtige bos bloemen mee, voor mij! Wat lief zeg dat er zo aan mij gedacht werd, ook al was ik er niet bij! Het is natuurlijk op zo'n moment voor een dealer maar een klein gebaar, maar toch ontzettend leuk!

De bloemen staan nu mooi op onze salontafel te pronken.Daarnaast hebben wij onze koelkast weggegeven. Een mevrouw uit onze wijk kwam hem ophalen en was zo ontzettend dankbaar. Dit was voor ons het belangrijkste. Om haar dank te uiten nam zij een doosje Merci chocolade mee. Ik gaf aan dat dit echt niet nodig was, maar zij stond erop om het af te geven. Uiteindelijk het doosje aangenomen en hij ligt nu in de kast om een keer aangebroken te worden.

Verder hebben we nog een heleboel opgeruimde spullen op Marktplaats/verkoophoek gezet om te kijken of het ons misschien wat extra's kan opleveren voor in ons contant geldpotje. Tot nu toe worden de advertenties veel bekeken, dus we wachten het af!


  • Share:

You Might Also Like

0 reacties

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...