#/@÷$@$/=- Balen met de grote B

By Groene Glitter - oktober 31, 2017

Op vrijdag de 13e ging niet alleen onze auto kapot, maar we merkten ook dat het laminaat bij de achterdeur ingezakt was. Ik merkte het al een tijdje met stofzuigen, maar vriend vond het nog niet schokkend genoeg. Vrijdag de 13e ging hij dus toch eens kijken en het laminaat brokkelde ontzettend af.

Grrr. Dus eerst maar de verzekering gebeld om te kijken hoe ver we mochten gaan met het eruit halen van het laminaat. De verzekering gaf aan dat we er een stuk uit moesten halen. Een klein vierkant. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf dat moment ging het bergafwaarts.

Eerst leek het alleen bij de verwarming te zitten, maar al gauw bleek het veel verder te zitten dan we dachten. Alle ondervloeren waren gaan rotten en het laminaat was zeiknat.

Het hele weekend en maandagavond hebben we mensen over de vloer gehad, want we moeten wel weten waar het vandaan komt natuurlijk.
Nu denken we dat het een ondergrondse leiding is.
Vrijdag gaan we zien of het echt zo is. • Share:

You Might Also Like

8 reacties

 1. Oei, dat is heel vervelend!
  Hopelijk is het snel gevonden waar het vandaan komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook! Ze zijn er hard mee bezig, dus we wachten het af!

   Verwijderen
 2. Dat is zeker vervelend zeg! Maar misschien kun je het aangrijpen voor een mooie nieuwe vloer uiteindelijk?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is wel wat we nu van plan zijn. Hebben van dit laminaat nog maar 1 plank en je raadt het waarschijnlijk wel: dit laminaat is nergens meer te koop!

   Verwijderen
 3. Dat is heel vervelend. Familie van ons had grote waterschade, en voordat dat een keer goed droog is.. Hoop dat het bij jullie sneller gaat..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat drogen is idd een crime. We hebben de tip gekregen om overal zout op te leggen. Tot nu toe lijkt het iets te helpen gelukkig!

   Verwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...