Een onverwachte cadeaubon van €15.. toch mooi meegenomen

By Groene Glitter - september 07, 2017

Jawel, alle beetjes zijn mooi meegenomen. Zeker als je iets niet verwacht. Zo ook deze cadeaubon van €15. Maar, je vraagt je vast af, hoe kom je nou onverwacht aan een cadeaubon? Ja, ik stond er eerlijk gezegd ook van te kijken.

Vorig jaar gingen we naar Amerika. Florida om precies te zijn. In de Florida Keys hadden we een prachtig hotel geboekt van een bekende keten. Gewoon omdat we een lekker bed wilden met een goed matras en een fijn hoofdkussen. En een schone kamer, natuurlijk. De eerste dingen gingen goed, maar de schone kamer niet. We waren hier niet blij mee en gaven dit aan bij de receptie.

Ze vroegen of we nog weg zouden gaan en zo ja hoe laat. We gaven aan dat we rond 19 uur zouden gaan eten. Prima, dan kon de housekeeping de kamer nog eens goed schoonmaken. Bij terugkomst rond 22 uur, was de kamer nog steeds in dezelfde staat als dat we hem aantroffen. Jammer, dus maar weer naar de receptie. We betaalden een genoeg voor de kamer, dus dan is het niet meer dan normaal dat er in ieder geval geen haren meer op de grond liggen en dat het bad fatsoenlijk schoongemaakt is. En ja, ik mag dat zeggen als ex-housekeepingmanager ;)

Dus nu zou de housekeeping met ons meelopen. Ze maakten de kamer goed schoon, maar toch zat het me niet echt lekker. Ik bedoel, als je iets aangeeft en ze zeggen het te gaan doen, moeten ze het ook doen (althans, dat is mijn mening natuurlijk). Dus nogmaals naar de receptie. Die gaven aan dat zij fout zaten en dat ze $20 van de rekening zouden halen. Hier gingen we mee akkoord, omdat het uiteindelijk toch opgelost was.
Omdat ik foto's had gemaakt van hoe wij de kamer aantroffen, stuurde ik dit als opmerking naar het hoofdkantoor. Zonder verdere bijbedoelingen. Ze boden duizend maal excuses aan en nog een heleboel meer. Prima, ik hoefde er ook niets voor terug, want het was slechts een opmerking zodat ze er de volgende keer rekening mee konden houden.

Maar 2 weken geleden kreeg ik een mail dat ik nog steeds mijn punten moet verzilveren. Punten? Hè? Wat voor punten? De punten bleken vorig jaar al toegekend te zijn, als excuus voor het ongemak. Ik verwachtte er niet teveel van. Uiteindelijk bleek ik mijn punten in te kunnen wisselen voor een cadeaubon van €15 van bol.com. Toch leuk meegenomen, zo'n onverwacht kleinigheidje!


  • Share:

You Might Also Like

3 reacties

  1. Da's zeker niet gek ;). Geniet ervan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is zeker leuk meegenomen! Goede actie van het bedrijf. Ze hebben dus echt moeite gedaan om het goed te maken.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...