Zeilen, 40 km fietsen, familiedag & meer

By Groene Glitter - augustus 26, 2017

Vandaag is een leuke dag. Mijn vriend moet voor de brandweer in een haven dichtbij ons werken (20 km) om demonstraties te geven en ik ga samen met een collega op de racefiets daar naartoe. Omdat het mooi weer is, omdat het goed is voor onze conditie en om de enorme files die nu bij ons in de buurt staan te omzeilen. 


En volgende week is pas echt een druk weekend. Dan heb ik vrijdag een personeelsuitje van mijn eigen werk, zaterdag ga ik met mijn ouders en de vriendin van mijn broer zeilen en zondag familiedag van mijn familie. 

Met het personeelsuitje gaan we, hoe toevallig ook, varen en barbecueën op een boot. Zal super gezellig worden, want er gaan allemaal leuke collega's mee. 
Zaterdag dus zeilen. Gewoon 1 dagje. Mijn vriend heeft verplichtingen voor de brandweer en mijn broer kan niet, dus gaan alleen mijn ouders, de vriendin van mijn broer en ik. We gaan alleen als het mooi weer is, dus we duimen al de hele week. 
En volgende week zondag is het dan tijd voor de familiedag van mijn familie. Altijd gezellig en leuk. We hebben niet echt een activiteit gepland, maar waarschijnlijk gaan we gewoon met oma een heel stuk wandelen. Ach, dat vindt oma leuk en dat is het belangrijkste. 

Vanavond komen en ook nog vrienden eten en morgen komen mijn schoonouders. Kortom: drukke weekenden, maar wel erg leuk allemaal!

  • Share:

You Might Also Like

0 reacties

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...