Gratis met de trein en creatief zijn met inpakken

By Groene Glitter - augustus 21, 2017

Gisteren ging ik een dag met een vriendin naar Den Bosch. Met de auto duurt deze rit een uur, maar met de trein 1 uur en 40 minuten. Helaas was ik gisteren afhankelijk van de trein, want vriend ging met zijn broer naar het voetbal in Amsterdam.

Toen ik op internet keek wat een kaartje kost, schrok ik me wild. €19 enkele reis. Toen had mijn vriend ineens een helder idee. Hij krijgt ieder jaar van defensie een aantal treinkaarten om vrij te besteden en deze lagen nog in de kast. Een snelle blik in het doosje leerde inderdaad dat er nog 4 kaarten in zaten, dus ik nam een kaartje mee en kon zo gratis met de trein! Helemaal fijn was ook dat de trein geen vertraging had en precies op tijd reed. Onderweg heb ik lekker gelezen en de reis ging vlot.

Nu is deze vriendin net afgestudeerd, dus ik moest wel een cadeautje hebben. Het werd een brandertje en geurblokjes met Scentchips. Deze heb ik zelf ook en zij vindt die heerlijk. Ik deed er ook nog wat waxinelichtjes bij. Om het in te pakken wilde ik het in folie doen. Nou.. nergens folie. Nergens. Geen idee waar het lag. Grr. Dan maar iets nieuws verzinnen. Voor mijn stage bij een fotografie- en videografiebedrijf (waar ik de marketing deed) had ik ooit zakjes en stempels gekocht. Deze moesten ergens liggen, maar waar?! Een lange zoektocht verder had ik ze gevonden. Uiteindelijk heb ik het doosje met geurblokjes en de waxinelichtjes in een zakje gedaan en het brandertje in een cadeaupapiertje. Het zag er nog niet zo verkeerd uit, gelukkig.


Verder heb ik een hele fijne dag in Den Bosch gehad en kon ik aan het einde van de dag weer zonder vertraging terug naar huis.

Hebben jullie een fijn weekend gehad?

  • Share:

You Might Also Like

1 reacties

  1. Fijn dat de treinen op tijd reden, maar het is best erg eigenlijk dat het zo bijzonder is. Helaas herken ik het maar al te goed: vertraagde treinen.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...