Goedkoper TV en Internet - de aanbieding die ineens wél kon en zelfs beter is!

By Groene Glitter - augustus 19, 2017

Ja lieve lezers, wij hebben weer een enorme besparing in ons budget. Ons contract bij onze TV- en internetaanbieder liep af, dus we gingen kijken of we ergens anders goedkoper uitwaren voor hetzelfde.

Uiteraard hebben we eerst onze huidige aanbieder gebeld of zij nog iets te bieden hadden, maar dat bleek niet het geval. Jammer, dan kijken we verder.

We kwamen uit bij een aanbieder die gebruik maakt van het netwerk van onze huidige aanbieder, waar we goedkoper uit zouden zijn en waar we nog een hoop extra's zouden krijgen. Dit klonk ons als muziek in de oren, dus we hebben ons aangemeld en zij zouden ons afmelden bij onze huidige provider.

Nog geen dag later kregen we een telefoontje. Waarom we over gingen stappen en wat onze beweegreden was. Ik vond eigenlijk dat ze er niets mee te maken hadden, we hadden immers al eens contact gehad dat we zouden overstappen.

Weer een dag later kreeg vriend een mailtje of ze ons een aanbieding mochten doen en daarover mochten bellen. Na lang twijfelen ging hij akkoord dat ze zouden bellen. Ze vroegen wat we wilden. Vriend antwoordde dat hij nu betere voorwaarden wilde dan hetgeen we hadden afgesloten. Na lang onderhandelen hebben we nu een beter aanbod dan we wilden en waarvoor we in eerste instantie hadden gebeld. En ook beter dan we nu hebben zelfs!

Dus weer afgemeld bij "nieuwe" maatschappij en toch bij oude weer aangemeld.

 • Share:

You Might Also Like

2 reacties

 1. Mijn ervaring met dit soort maatschappijen is dat je altijd naar de opzegafdeling moet bellen als je een betere aanbieding wilt. Je geeft dan aan dat je wilt opzeggen en als je een goede medewerker te pakken hebt, dan bied hij/zij een nieuwe betere aanbieding aan om je toch binnen te houden.
  Goed om te zien dat het via een omweg bij jullie toch ook gelukt is. Over welke aanbieder gaat het in dit verhaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je er niet bij vertelt wat die aanbieding dan inhoudt en hoe duur je nu uit bent ten opzichte van wat je vroeger kwijt was. Ik ben wel benieuwd.

  Groetjes,
  N.

  BeantwoordenVerwijderen

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...