Aquarellen, creatief en ontwerpen! Kwaliteit is fijn.

By Groene Glitter - juni 17, 2017

Ja. Ik ben overstag gegaan. Al tijden wilde ik een goed setje aquarelverf hebben. En een goed blok om te oefenen en een paar goede kwasten.
Eigenlijk wilde ik na de aankoop van mijn jas niets meer voor mezelf kopen, maar mijn vriend vond best dat ik het setje inclusief de blokken en het kwastje mocht kopen. Zeker omdat ik er eindeloos plezier van heb en omdat ik dan met de hand kan ontwerpen in plaats van op de computer.

De trend is tegenwoordig echt handgeschreven en -geverfde (geboorte)kaarten, dus daar wil ik me een beetje in gaan verdiepen! En daarbij: ik ben dan lekker bezig!

Ik ben al dagen lekker creatief bezig en dat voelt erg goed. Natuurlijk is nu het resultaat nog om te huilen, maar hoe vaker je oefent, hoe beter je wordt! Het is echt goede kwaliteit. Je hoeft het napje (blokje aquarel) alleen maar goed nat te maken en er komt mega veel kleur vanaf. Ik ben nu al zo ontzettend blij met mijn aankoop.Soms mag je jezelf toch wel iets cadeau doen!

  • Share:

You Might Also Like

1 reacties

Effect van sparen - vanuit mijn jeugd

Zelf heb ik vroeger al leren sparen. Van mijn zakgeld (ik denk dat het €5 per maand was of zelfs nog minder) kocht ik nooit iets. Ik wil...